Cum ajută Publyo™️ CRM un departament de marketing în optimizarea sarcinilor de lucru?

De catre
Publicat in
26 septembrie 2022
3 min
Cum ajută Publyo™️ CRM un departament de marketing în optimizarea sarcinilor de lucru?

Publyo™️ este primul sistem CRM din România special creat pentru agențiile de marketing online care doresc să-și desfășoare sarcinile de lucru într-un mod eficient și convenabil, economisind resurse importante.

Dacă ar fi să-l descriem în doar câteva cuvinte, Publyo™️ poate fi privit ca o agenție digitală la cheie . Termenul: agenție te duce în general cu gândul la o companie relativ mare, cu o echipă profesionistă de specialiști în marketing, fiecare axat pe un anume domeniu, ca de exemplu: creare de conținut, PR și așa mai departe. Dar cu Publyo™️, o singură persoană poate construi de la A la Z o campanie eficientă de promovare prin advertoriale, în doar câteva minute.

Publyo™️ este un sistem CRM extrem de versatil . Iar pentru a ilustra cât mai clar această caracteristică unică a sa, vom explica în continuare cum îl poate folosi un specialist în marketing sau un departament de marketing gândindu-ne la toate scenariile posibile.

Rolul sistemului Publyo™️ CRM pentru:

- un specialist de marketing la început de drum, care lucrează pe cont propriu

Cu Publyo™️ nu trebuie să te pasioneze scrisul și nici să fi încheiat deja contracte avantajoase cu cele mai mari publicații din România ca să profiți de dealuri bune și să poți întocmi la rândul tău cele mai bune oferte de promovare pentru potențialii tăi clienții. De fapt, dacă dai dovadă de creativitate și știi ce trebuie să faci ca să găsești clienți, atunci poți lăsa tot restul în seama lui Publyo™️ deoarece nu mai ai nevoie de nimic în plus.

În primul rând, Publyo™️, prin marketul său, îți oferă acces la o gamă foarte variată de publicații românești, din cele mai diverse domenii, la prețuri corecte, competitive. Poți să alegi de acolo publicațiile potrivite pentru promovarea clienților tăi, alegând website-uri de succes, din aceleași niște ca cele în care activează clienții tăi.

De asemenea, odată ce ai efectuat un research riguros și ai stabilit care sunt cele mai potrivite cuvinte cheie pentru promovarea clienților tăi, poți seta datele până la care îți dorești ca fiecare advertorial să fie gata și apoi să contactezi un writer profesionist prin sistemul Publyo™️ și să-i comunici toate aceste detalii. Odată ce a primit comanda din partea ta, writerul Publyo™️ va realiza fiecare material cerut de tine și îl va trimite apoi în mod automat, prin sistem, direct clientului, fără însă a lua personal legătura cu acesta, iar clientul tău, la rândul său, va putea verifica pe cont propriu materialele scrise, iar dacă le aprobă, acestea vor merge mai departe către publicațiile alese de tine.

Nici măcar în situația în care sunt necesare modificări, tu nu trebuie să intervii deloc deoarece solicitările de corectare sau modificare din partea clientului tău ajung direct la writerul care a scris articolele și acesta va îndeplini întocmai cererile clientului, până când cel din urmă va considera materialele demne de publicat.

- un departament de marketing cu o echipă profesionistă de writeri

Este foarte simplu să folosești Publyo™️ și dacă ești un expert SEO și faci parte dintr-un departament de marketing, cu o echipă dedicată de writeri. Publyo™️ vă ajută să comunicați între voi mai eficient și într-un mod mai simplu, fără ca vreunul dintre voi să mai piardă vremea scriind email-uri kilometrice sau discutând la telefon detalii în legătură cu fiecare advertorial în parte.

Tu, ca expert SEO, nu trebuie decât să găsești cuvintele cheie potrivite pentru promovarea clienților tăi, să alegi din marketul Publyo™️ publicațiile unde vrei să apară advertorialele campaniei și să stabilești datele de predare a materialelor și de publicare. Poți efectua întregul proces în aproximativ 5 minute, iar apoi te poți concentra pe alte sarcini de lucru deoarece ai terminat complet cu această campanie.

Writerul, sau writerii - în funcție de numărul de persoane cu care ai ales să colaborezi - primesc de la tine prin email, strict și la obiect toate detaliile de care au nevoie pentru realizarea materialelor și apoi vor face exact același lucru cu writerii Publyo™️, introducând în sistem forma finală a advertorialelor alături de câte o fotografie sugestivă pentru fiecare, iar dacă clienții le aprobă, acestea vor merge mai departe la publicat și dacă nu, le vor corecta în funcție de cerințele acestora.

- un departament de marketing cu un portofoliu bogat de publicații

Ne-am gândit și la posibilitatea în care Publyo™️ este folosit de un departament de marketing care dispune deja de un portofoliu bogat de publicații în care își pot promova clienții sau a încheiat dealuri avantajoase cu cei mai mari publisheri de pe piață. De asemenea, departamentul în cauză nu lucrează pe cont propriu, ci colaborează cu alte agenții digitale în implementarea proiectelor lor. Cum ar mai putea fi de folos Publyo™️ într-o astfel de situație?

Ei bine, oricât de populare ar fi publicațiile pe care le-ai dezvoltat sau oricât de avantajoase ar fi dealurile pe care le-ai încheiat, tot s-ar putea ca unul din partenerii tăi să profite de prețuri mai avantajoase, care te-ar putea ajuta și pe tine să oferi servicii de promovare mai convenabile. În acest caz, dacă și tu și partenerii tăi folosiți Publyo™️, atunci agențiile voastre se pot interconecta în cadrul sistemului și astfel să beneficiați cu toții de cele mai bune prețuri la publicații.

Concret, dacă partenerul tău are un deal mai bun pentru publicația X, iar tu unul mai bun pentru publicația Y, puteți beneficia amândoi de ambele dealuri profitabile.

- un departament de marketing care dispune deja de TOATE resursele de care are nevoie

Cunoști SEO mai bine ca oricine, ai o echipă talentată de writeri și nicio agenție de pe piață nu dispune de dealuri mai bune ca ale tale când vine vorba de publicațiile românești. În practică un astfel de scenariu este aproape imposibil, dar ipotetic vorbind, hai să pronim de la aceste premise și să ne gândim cum ar putea ajuta Publyo™️ în această situație?

Chiar și atunci când dispui deja toate resursele de care ai nevoie pentru a oferi clienților tăi servicii de top, Publyo™️ îți este util pentru automatizarea sarcinilor tale de lucru.

În țara noastră se vorbește prea puțin despre automatizare, dar ea este viitorul în domeniul marketingului digital și nu numai.

A desfășura o campanie de marketing bazându-te pe automatizare înseamnă să pregătești totul și s-o pui la punct așa cum am vorbit și mai sus de la 0 la 10 în doar câteva minute. Apoi, mai înseamnă să poți întocmi rapoarte profesionale într-un mod automat, dar și să monitorizezi fiecare articol publicat în presă fără pic de efort. Iar principalele 3 funcții Publyo™️ tocmai acestea sunt:

- publicare

- raportare

- monitorizare

Cu alte cuvinte, cu Publyo™️, indiferent de dimensiunea departamentului tău de marketing și de resursele de care dispune acesta, nu va mai trebui niciodată:

- să petreci mai mult de câteva minute pentru a implementa o campanie de marketing;

- să realizezi în mod tradițional un raport al advertorialelor unei campanii și link-urilor din interiorul acestora;

- să verifici dacă un articol publicat de tine mai este încă vizibil sau nu pe internet, sau link-urile sale sunt active!

Abonare la newsletter-ul Publyo.ro

Abonează-tetrimite