CINE SUNTEM

Ce înseamnă Publyo?

MISIUNE

MISIUNE

Misiunea Publyo: Oferim un sistem complet, eficient și ușor de utilizat pentru ca toți clienții noștri, inițiați sau la început de drum, să își poată planifica, publica și monitoriza campaniile de articole pe online.

VIZIUNE

VIZIUNE

Viziunea Publyo: Fiecare client care are nevoie de campanii de articole online să aibă un cont pe Publyo.

VALORI

VALORI

Credem în inovare, eficiență, transparență, reciprocitate, onestitate și etică și împărtășim aceste valori cu toți cei care aleg să devină partenerii noștri pentru a construi împreună branduri de succes în mediul online.

Știm cu toții că un content original și bine scris este un instrument valoros pentru a obține autoritate, trafic organic crescut pe site și implicit maximizarea vânzărilor și notorietate pentru brandul, produsele sau serviciile tale.

La fel de important, dacă nu mai important de atât , este însă cum și unde distribui articolele tale online pentru ca publicul țintă și potențialii clienți să afle despre tine și despre ceea ce faci.

Fie că ai un start-up la început de drum, o companie de renume, o agenție de marketing digital, una de media sau de PR, căutarea, selectarea și negocierea cu publisherii pentru a distribui articolele tale în mediul online nu a fost niciodată o treabă ușoară.

Partea de monitorizare și raportare pentru articolele publicate, nici atât. Suntem convinși că excelurile și sutele de emailuri schimbate cu diverși parteneri, fie că sunt clienții tăi, fie că sunt cei de la care cumperi spațiu publicitar, îți dau mari bătăi de cap și consumă resurse importante de timp, energie, oameni și bani.

Despre un content de calitate, relevant, scris optimizat și prietenos cu motoarele de căutare, nici nu mai vorbim. Știm...e dificil de găsit.

Tocmai din toate aceste motive, am dezvoltat Publyo: un sistem integrat care te va ajuta într-un mod rapid și eficient să îți organizezi și să implementezi strategia ta de content online doar prin câteva click-uri, dar cu cele mai bune rezultate.

Articolele tale vor fi publicate când vrei tu, pe ce site-uri vrei tu și vei fi ști tot timpul care este statusul lor, doar accesând contul tău Publyo.

Colaborăm cu cele mai importante site-uri din România, îți oferim prețuri corecte și îți garantăm cel mai simplu proces, de la publicarea articolului și până la tot ce ține de raportarea și monitorizarea post publicare a acestuia.

De ce am creat Publyo?

De ce am creat Publyo?

Suntem o echipă dinamică, conectată la tot ce se întâmplă în mediul online, formată din oameni specializați în marketingul digital, planificare și implementare de campanii de content online și redactare de conținut.

Știm care sunt limitările din domeniu și problemele cu care noi înșine ne-am confruntat.

Am decis să ne unim forțele, cunoștințele, ambiția și pasiunea și am creat un sistem complet care îți va îndeplini nevoia de implementare eficientă, corectă și la timp pentru campaniile tale de publicare online a articolelor.